Facebook

Beoordelingen van De Keuken Van India Arnhem

Recente recensies van De Keuken Van India Arnhem

5 sterren na 178 reviews

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een zeer goede prijs. Daarnaast waren de bakjes goed gevuld. Echter duurde de levering langer dan beloofd, maar dit werd netjes telefonisch doorgegeven. Zeker een aanrader!

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangename verrassing deze Keuken van India. Benieuwd hoe het zou zijn dus enkele gerechten besteld en stelde zeker niet teleur. Maand later een hele grote bestelling geplaatst, met zowel vlees als vegetarische en bijgerechten. De Chicken Byriani was deze keer heel erg pittig, gebeld en ze kwamen binnen 15 min nieuwe brengen. Niet alleen zijn de gerechten heerlijk en meer dan genoeg. Ook de service is echt top! En dit alles voor een hele mooie prijs. Ga zo door !

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar de mint yoghurt saus bleek bedorven.. iedereen die dat heeft gegeten werd niet goed

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2,5u op het eten moeten wachten. Een paar keer gebeld en gaven ze aan dat het er met 20 minuten zal zijn. Heeft uiteindelijk nog een uur extra geduurd. Er zal drinken worden toegevoegd ter compensatie en dat is ook niet gebeurd. Het eten zelf was meer saus dan vlees of vis.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer heerlijk gegeten! Echt aeen aanrader!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en het eten was weer heerlijk. Bezorging was wel wat later dan afgesproken.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gerechten goed op smaak, veel kruiden en verse ingredienten. Mooie hoeveelheid. Aanrader.

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs. Zullen vaker bestellen, waren aangenaam verrast !

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Netjes op tijd bezorgd. Helemaal top!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op de minuut nauwkeurig; heel knap. Eten was heerlijk; vers, lekker pittig met prima rijst en knapperige nan. Top voor een eerlijke prijs. +

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect !!! Kan niet beter . Heb genoten en een snelle service

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle beste eten in Arnhem!

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service, en vooral heerlijk gegeten. zeker een aanrader !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier nogmaals besteld na eerdere goede bestelling. Helaas viel het dit keer een beetje tegen. We bestelde om 17.40 en kregen het pas om 19.20… Het duurde erg lang en het eten was niet erg warm meer. Het eten was lekker. We hadden extra garlic naan besteld, maar hier mocht wel meer knoflook op zitten om zich onderscheiden van de normale. Ik zal in de toekomst nog steeds bestellen, maar dan niet meer op een drukke zondagavond..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De talies zijn goed, smaakvol gekruid en ruim voldoende, miste alleen wat frisheid in het menu.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Just enjoyed the food, specially both kebab

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ohhh, echt super lekker, ik ga hier zeker vaker bestellen! Verbeterpunten: 1. Zorg dat je iemand aan de telefoon geeft die Nederlands spreekt / of goed Engels spreekt. 2. Het is echt van belang om het duidelijk te hebben voor het personeel en de gasten wat wel glutenvrij is en wat niet. Zèker als je neerzet dat er glutenvrije lactosevrije & vegan opties zij. Weet wat je maakt en verkoopt. :) Uitleg: ik heb aangegeven glutenvrij te moeten eten, op voorhand al via de telefoon. Ik had vragen/twijfel bij een aantal gerechten of ze wel glutenvrij waren. Meneer begreep mij niet. Hij zei in eerste instantie dat alles free was........ (Ik had al bijna Nanbrood en Samosa besteld omdat het volgens hem glutenvrij was.) Maar ik twijfelde toch... Over het algemeen is Samosa en Nan namelijk niet glutenvrij. Ik heb toen gevraagd of ik iemand kon spreken die Nederlands spreekt. Deze man zei gelijk Nan en Samosa is NIET glutenvrij. De eerste meneer waarmee ik had gesproken, dacht da

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde veel langer dan aangegeven. Gemeld werd 19.10 maar om 19.30 nog niemand gezien. Om 19.35 werd het geleverd. Eten zelf verder prima. Alleen beter vermelden dat er al naan brood bij zit, nu extra brood besteld wat we konden weggooien, dat was zonde. Maar gaan zeker nogmaals bestellen.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty like always....👍👍👍👍👍👍

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk..top gedaan boys!!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. We waren wel verrast door de bezorgtijd die vandaag erg lang was. We hadden bewust vroeg besteld en hoopten de bestelling om en nabij een uur later te ontvangen. Dat werd uiteindelijk pakweg twee uur na de bestelling. Ongetwijfeld was het erg druk; dat zou het verklaren. Mogelijk een andere verklaring? Het kan ook de afstand zijn. Voor ons is het ook ervaren hoe het gaat: de kwaliteit van de gerechten is zoals al gezegd helemaal top. Misschien is het een kwestie van optimaal afstemmen van de leveringen.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang (maar verwacht op 2de Pinksterdag) maar er werd wel keurig gebeld om te melden dat het wat langer duurde. Er werden ook 2 drankjes aangeboden. Het eten was heerlijk en vooral (heel prettig) niet te zout!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vroeg in de middag besteld; precies op de afgesproken tijd bezorgd. Alles correct en lekker warm. Heerlijk gegeten voor een voor ons gevoel zeer redelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De brood en rijst waren goed. De tandoori kruiden van de kip en de tikka kruiden van de lamb waren heel anders dan wat we normaal bij Indiaanse keuken gewend zijn. Het was milder, niet pittig en 'gewoontjes' ook de dahl curry die we erbij krijgen smaakte echt niet Hindoestaans. Eerder 'gewoon'. Kortom, ik miste echt de Indian flavour.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, en de vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed warm bij bezorging.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk goed!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kon kiezen hoe laat je het eten wilt. Ik gaf aan 17.40u want ik moest ergens naar toe. . Na de bestelling stond er dat het 18u kwam. Het kwam 18.15u. De onion baji was lekker en op smaak. De rest viel erg tegen: kip droog, sauzen smaakloos, overal harde stukken ui in, dal hard/niet gaar, spinazie met paneer niet lekker. Alleen het lamsvlees had smaak. Voor de echte keuken van het India een belediging. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Jammer. Geen reclame voor een nieuw restaurant.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering exact op aangekondigde tijd. Alles lekker warm. Goede porties. Heerlijk gekruid. Prima prijs-kwalitietverhouding, Aanrader!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk vers eten. Perfecte smakenmix

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wonderful food and really well served! The delivery was before the time planned, which is good, but the time planned was 1h35 minutes (it took around 1h20 minutes), which is quite long. But still, the food arrived 100% warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer super, netjes melding gemaakt dat de bezorging iets uit liep 👍

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food, friendly service. A bit later then planned on a holiday, but there’s a reason these guys are busy! :-)

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. Super lekker gegeten weer!! Redelijk snelle bezorging.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelproces liep gemakkelijk en snel. De bezorger was heel vriendelijk en netjes. Het eten was verrukkelijk. Het was voor ons de 1e keer dat we de curry's Shahi Korma en Ragan Josh met rundvlees bestelden, maar dat gaan we zeker vaker doen. Naanbrood en desserts waren lekker. De salade mag wat minder ui bevatten, maar het was een verrassing dat het erbij zat dus dat was al heel leuk.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn super kritisch wat eten betreft, dus deze review is zeldzaam. Maar wat een top keuken! Heeerlijk eten en op tijd bezorgd! We bestellen er nu iedere week :).

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had net ook al een e-mail gestuurd, dus copypaste: Goedenavond. De vorige keer dat ik bij jullie bestelde vond ik het eten superlekker. Nu niet. De currys waren allemaal veel te zout. Net als de onion bhajee. De ui was te rauw. De curry met linzen was meer soep dan curry. De nan was niet overal gaar. En salade in een sausbakje? Dat is zielig weinig. Kortom: ik was niet blij. Graag krijg ik een reactie. Vriendelijke groet, Susanne.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spotgoedkoop, erg lekker, en het wordt thuisbezorgd, wat wil je nog meer? Enige minpuntje is dat we heel lang op ons eten moesten wachten (1,5 uur). Gelukkig hadden we vroeg besteld.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top dat jullie het komen brengen naar Elst. Het was nog warm en we hebben echt genoten van de gerechten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, maar bij thuisbezorg stond de wachttijd op 50 minuten, telefonisch werd er 75 min gezegd, na online bestelling gaf de bevestigingsmail 90 min aan, het werd uiteindelijk 11minuten wachten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten fantastisch. Het lekkerste Indiase eten in Arnhem (we hebben ze allemaal meermaals geprobeerd). Bezorging precies op tijd en vriendelijk. Wij bestellen zeker weer!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, zacht prijsje. Kreeg extra naan bij de bestelling. Ga hier zeker vaker bestellen.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was vers en ontzettend lekker. Royale porties! We hebben erg genoten van het eten.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten gaan we zeer zeker vaker doen 👍

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede maaltijd voor vriendelijke prijs

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede maaltijd voor vriendelijke prijs

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal keer hier besteld en het eten is altijd van goede kwaliteit. Zeer goede prijs daarnaast. De Vlees thali met extra brood is zeker een aanrader!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The silence at the table during dinner, was a true testimonial to the fabulous food, the wonderful flavours. Well done to the chefs! Delivery was exactly on time, we were well pleased. We'll be back...

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.. :)

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk .. én meer dan genoeg ..

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel saus, te weinig vaste ingrediënten, dunne kippenpootjes. Best wel teleurstellend voor 25 euro. Goede smaak, vlotte bezorging, alles warm.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was zoals altijd goed. Helaas ontbrak één gerecht, de extra bijbestelde rijst Egg polaw. Jammer.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vers gemaakt terwijl je wacht!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

More than an hour delay in delivery and food was not made spicy even after requested

Reactie van De Keuken Van India:Sorry, It was a very busy day. Next time we will try our best.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Top gedaan! (:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een goede prijs! Wij bestellen hier eens in de 2 maanden en we vinden het bedrijf en het eten een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:00uur besteld, via de mail een bevestiging gekregen dat het rond 19:05 bezorgd zou worden. Uiteindelijk om 19:45 contact opgenomen na een mail dat de bestelling al een half uur onderweg zou zijn

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, fijne hoeveelheden. Bestelling klopt niet altijd, bv naan naturel ipv naan met knoflook.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi op tijd, het eten arriveerde goed warm en, belangrijker nog, het was heerlijk! We kregen er bovendien twee blikjes fris bij. Aanrader!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beautifully cooked , chicken was juicy and tender , everytime a high standard the consistency is excellent .always arrives hot and fast delivery. Delivery person very friendly and polite . An all round excellent service

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, ruim voldoende en lekker. Bezorging kon iets sneller maar was acceptabel en kan me voorstellen dat vrijdagavond vrij druk kan zijn. Een van de bakjes was niet goed dicht gedaan en deze had uiteraard een deel van de inhoud over de rest van de bestelling heen gegooid. Attent: twee blikjes drinken ongevraagd toegevoegd. Ik weet niet waarom maar ze smaakten goed. :)

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende dingen besteld. Alles was weer super lekker. Keurig verzorgd en goed warm. Een aanrader voor iedereen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker en goed warm. Fijn dat je al vanaf een laag bedrag kan bestellen ipv alleen vanaf een bepaald bedrag zoals bij de meeste restaurants.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op smaak, en op temperatuur bezorgd in Duiven. Top!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg flauw. Kip droog. Snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, een echte aanrader!!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat langer maar daar werden we netjes over gebeld. Eten was heerlijk, de naanbroden zaten in de aluminiumfolie daardoor waren ze wat nattig. Maar de smaak was top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en service waren super goed ! Bezorging was ook top en snel. Ga zekers snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten zoals altijd

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak een vlotte bezorging ondanks dat het een stukje rijden is naar ons toe. Nauwkeurig in de bestellingen (bellen altijd ff na het maken vd bestelling, hetzij in het engels). Verder de grote keuze aan gerechten die authentiek en zeer smaakvol zijn. Ik ben echt lovend over deze zaak.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol. Goede service. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeel lekker en op tijd. Top !!!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best thing that happened to arnhem this year !! Real klay oven , traditional spicing , beautiful dishes plus super friendly and helpful staff .

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en ruim voldoende. Bezorgtijd was wat lang

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beautiful Indian cuisine , arrived fresh. And super hot . The best in Arnhem .consistency , efficiency ,and so so delicious .you cannot go anywhere better for quality and especially the price . So one happy customer .

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Aardige mensen en top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Niet duur. Kasjmier was goed van smaak naam brood ook lekker vers. Levering netjes en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The most delicious and marvelous indian cuisine. Goede grote porties, altijd goed op smaak, hele vriendelijke en gastvrije personeel. En ik denk het allerbelangrijkste voor mij het eten komt altijd warm en goed ingepakt aan. Plus plus plus punten. Guys you doing great keep going like this.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde aardig lang. Na het bestellen werd er al aangegeven dat het 1,5 uur zou duren, vervolgens werd ik na 1,5 gebeld dat het iets langer zou duren vanwege het weer en de drukte. Ik heb er wel waardering voor dat ik gebeld werd. Toen het eten er uiteindelijk was, heb ik er heel erg van genoten! Smaakte erg lekker. Alleen ik kon bij de combi deal niet kiezen welk drankje ik erbij wou, dus ik had in de opmerkingen gevraagd of ik een cola zou mogen, alleen kreeg ik een sprite :(. Maar dat is alles

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker gegeten. Meer dan genoeg!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten bhai....dank u!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende, kwartiertje later dan gepland maar dat heeft niet aan smaak af gedaan. Zeker een aanrader ook qua prijs heel oké

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij het bestellen werd het door ons gekozen tijdstip meteen een half uurtje opgeschoven vanwege drukte. Prima regeling, dan weet je waar je aan toe bent. Bij ophalen nog heel even gewacht en zag dat alles vers uit de pan ingepakt werd. We hebben heerlijk gegeten(ook de mangolassi) en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en voor een goede prijs.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food!! Order here every week. Thank you Jahid en everybody!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam wat later als in 1e instantie was vermeld maar hierover werd netjes gebeld en tevens kwam er gratis frisdrank mee. Kwaliteit van het eten was goed en ruim voldoende. Vindaloo is echt pittig en de biryani lekker kruidig.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat t later werd. Deze x was t niet zo lekker als de vorige keer. Lijkt alsof iemand anders gekookt heeft. De pathia was een grote paprika smaak. Volgende x beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker een herhaling waard!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerlijke mensen. Harde werkers. En uiteraard heerlijke gerechten. 5 sterren.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Authentiek eten, grote porties en snel bezorgd!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja, je moet even wachten maar dat wordt netjes aangegeven. Verrukkelijk. Royaal. Handgemaakt. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen: amper verse koriander. Gelukkig had ik zelf nog wat want essentieel bij een Indiase maaltijd!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was superlekker. De bezorging was keurig rond de aangegeven tijd. De porties waren groot genoeg om morgen een vriend blij te maken en nog wat bakjes in de vriezer te kunnen schuiven. Ik ga zeker vaker bestellen!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten tot volgende keer

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer aardig personeel heel klantvriendelijk Het eten is top. Prijs is top. Service is top. Altijd netjes op tijd. Toptoptop

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Écht Indiaans eten. Grote porties. Genieten.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en op de afgesproken tijd bezorgd. Gaan we vaker doen.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en het stond klaar op de afgesproken tijd om af te halen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd of het minder pittig mocht Het was niet te eten zo pittig! De vriend die op bezoek was had omdat jullie veel later waren dan beloofd maar 10 minuten om te eten, dat was erg ongezellig hij vond het ook veel te pittig. Deze keer ben ik echt ontevreden.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kleine porties en niet warm. Als je hier normaal 20 euro pp voor moet betalen is het echt te weinig. Smaak wel goed

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde te lang voor er bezorgd werd dit moet zeker binnen 3 kwartier uiterlijk 1 uur bezorgd zijn zeker op een doordeweekse dag

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker indiaas eten en heel betaalbaar.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk origineel eten!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten proeft echt als India. Goede prijs. De naan is duidelijk zelf gemaakt .

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is Top. Aardige mensen, zeer gastvrij

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Food was delicious and on time. We will order again! :)

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede service!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed van smaak! We hebben nu gekozen voor een combinatie menu. Volgende keer kies ik wat aparte gerechten omdat ik liever wat minder pittig wil.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam pas na 2+ uur. Curry te waterig. Rijst niet gaar en de linzen niet smakelijk. Garlic naan was geen garlic naan. Geen knoflook op te bekennen. Niet voor herhaling vatbaar

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs de weersomstandigheden in acht genomen hebbende duurde het alsnog langer dan 2 uur voordat ik mijn eten had ontvangen. De naan is niet zoals ik het gewend ben van andere keukens uit India, het was veel dikker. De samosa zat teveel kruiden op wat mijn smaakpupillen overheerste. Overigens vond ik de porties best klein, ik heb voor 20 euro aan voedsel besteld en vond de bakjes niet representaties voor wat je kreeg. In Den Haag kon ik voor dit bedrag er 3 dagen nog van eten (zelfde keuken). En als laatste werd mijn drinken was verkeerd bezorgd en was het niet koud (zelfs met dit temparatuur). De smaak van de garlic naan was wel lekker.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door weer en wind hebben wij een geweldig lekkere maaltijd geleverd gekregen! Dit was voor ons de eerste bestelling bij jullie maar zeker niet de laatste!!! Compliments!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit.prima prijs kwaliteit verhouding.aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd! Een van mijn favoriete tentjes in Arnhem

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Dahl-soep was deze keer iets te zout, maar de rest van het eten was erg lekker. Gewoon een aanrader! Bezorging duurde bijna 2 uur, maar dat was zoals verwacht (op zaterdagavond, rond 18u besteld...) en werd gebeld dat het een kwartiertje later werd. Vorige keer was de Mango lassi vergeten, die zat er nu bij met als extra nog 2 blikjes cola dus prima opgelost. We wonen in Duiven, eten was gewoon goed warm dus wat dat aangaat ook verder niks mis mee.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Goed!!!!!!!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Met aandacht bereid 😍

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere smaken. Echt Indiaas.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Wel om 18:00 besteld en 19:40 pas geleverd... maar dit was al bekend toen we bestelden en vlak erna de email kregen wanneer het eten bezorgd zou worden. Dan vind ik het niet zo’n issue.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, jammer dat ze niet melden dat het blijkbaar zeer druk was en ze meer dan een uur later dan gepland pas kwamen bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, beetje veel besteld om alles even te kunnen proeven. Garlic naan mag van mij met meer garlic verder heerlijk. Bezorging was perfect op tijd.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

The quality of food and taste is good.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, vooral de Rogan Josh!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Prima prijs/kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Had aangegeven geen naan te willen, liever Bombay Alloo, en die kreeg ik erbij! Verder lekker eten en ruime porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Great food, great service, especially the Lassie was really good

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Precies op tijd bezorgd. Gerechten waren nog goed warm. Wij zullen zeker vaker bestellen. We kunnen het iedereen aanbevelen.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Very Good thank you!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food and fast delivery

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Meer dan uitstekende prijs / kwaliteit verhouding een dikke voldoende , ook voor de service

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, een echte aanrader. Het was ook meer dan genoeg. De bestelling was nog niet klaar en moesten dus nog even wachten, daarop werd er gelijk iets te drinken aangeboden. Helemaal top!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food and affordable

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Once again delicious! I had the Jalpiazi with prawn, lovely spicy kick to it but not too spicy. The lamb masala and masala paneer were great again. Service is great and friendly

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader, het eten was lekker, op tijd en warm.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties en lekker eten. De bestelling was netjes verpakt. We gaan hier zeker vaker bestellen! :-)

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Indian I’ve had here! Everything we ordered was spot on, delivery was quick and they have decent portions for the price. We’ll definitely be ordering again!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lam masala was minder lekker dan afgelopen woensdag. Nu hadden we vrienden over en deze zijn helemaal weg van het eten! De lekkerste Kashmiri ooit en dit gaan we vaker doen waren de uitspraken. We hebben nu de butter chicken geprobeerd en die was heerlijk. Tot snel!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Compliment voor de chef en het restaurant services. Eten was zalig, we hebben het super van genoten

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, niet veels te veel, maar gewoon goede porties met vriendelijke bezorger.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Grote porties en erg smakelijk. Aanrader!